Juni 19, 2016 // 12:00 - Juni 19, 2016 // 17:00 RSVP
Kunstmarkt Tuindorp 2016

Beschrijving

18e Kunstmarkt Tuindorp
Zondag 19 juni 2016 van 12:00 tot 17:00 uur

Toegang vrij

160 kunstenaars rond de tuindorpvijver in Hengelo

Dit jaar organiseert Stichting Kunstmarkt Tuindorp 't Lansink voor de achttiende keer een kunstmarkt rondom de Tuindorpvijver in Hengelo. Zoals vrijwel ieder jaar worden ongeveer 150 kunstenaars uit binnen- en buitenland verwacht. De kunstmarkt wordt in zijn geheel georganiseerd door vrijwilligers uit de wijk en is vrij toegankelijk.

Breed aanbod kunstenaars uit binnen- en buitenland
De organisatie streeft ieder jaar naar een mooi aantal deelnemers met een hoog niveau. Het aanbod is ieder jaar overweldigend, waardoor keuzes gemaakt moeten worden. Er wordt gewerkt met een maximaal aantal deelnemers van 160, zodat kramen ruim van elkaar kunnen worden opgesteld en er ruimte naast de kraam is. De ruimte en de locatie geven de kunstmarkt al jaren haar eigen identiteit.

Kinderactiviteit: Vliegers beschilderen
Voor kinderen is er de mogelijkheid om zelf een vlieger te beschilderen. Deze activiteit wordt georganiseerd door Anka Stokkers van Kunstvliegers.

Muziek en gezelligheid
De kunstmarkt wordt dit jaar muzikaal omlijst door 2 bands: Bigband Hengelo, die zorgt voor een warme en vette sound die in haar 30-jarige bestaan zorgvuldig gecultiveerd is. De tweede band is Maple Suit.

Tot zondag 19 juni!

Locatie

Kunstmarkt Tuindorp Hengelo

Zet uw facebook pagina om in een website, meteen.

Probeer het nu voor 14 dagen GRATIS

Geen creditcard nodig, schrijft uit op elk moment pagevamp.com

Inschrijven